Σχετικά με εμάς

Σχετικά με εμάς

Καλώς ήρθατε στο Trends Flowers by Kampouris, όπου η ομορφιά των λουλουδιών και η ζεστασιά της παράδοσης συνδυάζονται για να δημιουργήσουν αξέχαστες στιγμές. Το ανθοπωλείο μας βρίσκεται στην καρδιά της πόλης της Ρόδου όπου ανθίζει εδώ και τρεις γενιές, φέρνοντας χαρά και κομψότητα στην κοινότητά μας μέσα από τη διαχρονική τέχνη της ανθοκομίας.

Η Ιστορία μας

Το ταξίδι μας ξεκίνησε με τους παππούδες μας, των οποίων η αγάπη για τα λουλούδια και το πάθος για τη δημιουργία ομορφιάς έθεσαν τα θεμέλια για αυτό που είναι σήμερα το Trends Flowers by Kampouris. Τώρα, υπό τη φροντίδα του Στέλιου και της Μαρίας Καμπούρη, συνεχίζουμε αυτή την αγαπημένη κληρονομιά, ενσωματώνοντας σε κάθε ανθοδέσμη τη ρομαντική και αφιερωμένη προσέγγιση της οικογένειάς μας.

Το Πάθος μας

Στο Trends Flowers by Kampouris, πιστεύουμε στη μαγεία των λουλουδιών. Κάθε πέταλο, κάθε άνθος έχει τη δύναμη να μεταμορφώσει στιγμές και να αγγίξει καρδιές. Είτε πρόκειται για μια ζωηρή ανθοδέσμη για να γιορτάσετε την αγάπη, είτε για μια λεπτή σύνθεση για να προσφέρετε παρηγοριά, είτε για ένα εκπληκτικό κεντρικό κομμάτι για να φωτίσετε έναν χώρο, τα λουλούδια μας μιλούν τη γλώσσα της ψυχής. Ρίχνουμε την καρδιά μας σε κάθε δημιουργία, γνωρίζοντας ότι τα λουλούδια μας μπορούν να μετατρέψουν απλές μέρες σε εξαιρετικές αναμνήσεις.

Η Δέσμευσή μας

Η δέσμευσή μας είναι προς εσάς, τους πολύτιμους πελάτες μας. Είμαστε υπερήφανοι που επιλέγουμε τα πιο φρέσκα και εκλεκτά λουλούδια από αξιόπιστους τοπικούς και διεθνείς καλλιεργητές. Η βιωσιμότητα είναι κοντά στην καρδιά μας και προσπαθούμε να χρησιμοποιούμε φιλικές προς το περιβάλλον πρακτικές, διασφαλίζοντας ότι οι ανθοδεσίες μας είναι τόσο φιλικές προς τη γη όσο και όμορφες.

Γιατί να μας Επιλέξετε;

  • Κληρονομιά Αγάπης: Τρεις γενιές εμπειρίας στην ανθοκομία, ενσωματωμένη με αγάπη και παράδοση.
  • Φρέσκα και Εκπληκτικά: Επιλεγμένα στο χέρι, εκλεκτά λουλούδια που υπόσχονται φρεσκάδα και ποιότητα.
  • Προσωπική Πινελιά: Εξατομικευμένες δημιουργίες που αντανακλούν τη μοναδική σας ιστορία και συναισθήματα.
  • Φιλικά προς το Περιβάλλον: Δεσμευμένοι σε βιώσιμες και υπεύθυνες πρακτικές προμήθειας.

Στο Trends Flowers by Kampouris, πιστεύουμε ότι τα λουλούδια μπορούν να αλλάξουν ζωές. Φέρνουν χαρά, παρηγοριά και ομορφιά, μετατρέποντας τις πιο απλές στιγμές σε πολύτιμες αναμνήσεις. Σας ευχαριστούμε που μας επιτρέπετε να είμαστε μέρος των ιδιαίτερων σας στιγμών.

Ο Στέλιος και η Μαρία Καμπούρη, μαζί με την αφοσιωμένη μας ομάδα, ανυπομονούν να σας βοηθήσουν να γιορτάσετε τις όμορφες στιγμές της ζωής με τις προσεκτικά κατασκευασμένες ανθοδεσίες μας.

× Επικοινωνήστε μαζί μας!